top of page
GlobalkidsT1.png

幼兒班 K

​恒常廣東話課程 | 適合 4 至 6 歲小朋友

 

係咪覺得小朋友到埗後 / 返學後好快就開始忘記廣東話?但係一般外地中文學校課程唔夠有趣,吸引唔到小朋友繼續學中文?機會嚟喇~~

適合 4 至 6 歲小朋友


曾接受中文教育一年; 或

長居海外而家中使用廣東話

 

K2 (網上班)

逢週一 (Mon)

17:15 - 17:50 (BST)

18:15 - 18:50 (CET)

12:15 - 12:50 (EDT)

12:15 - 12:50 (EST)

09:15 - 09:50 (PDT)

K7 (實體班)

逢週六 (Sat) ​

12:15 - 13:00 (BST)

費用 - 網上班

每月4堂-- 原價£10/堂;

EUR€12或AU$18/堂;

首堂免費(試堂);

2人同行GBP£9

  EUR€11或AU$16/堂/人;

(家長自選支付貨幣)

K1 (網上班)

逢週日 (Sun)

09:30 - 10:05 (BST)

10:30  - 11:05 (CEST)

18:00 - 18:35 (ACST)

K8 (網上班)

逢週二 (Tue)

17:15 - 17:50 (BST)

18:15 - 18:50 (CET)

12:15 - 12:50 (EDT)

12:15 - 12:50 (EST)

09:15 - 09:50 (PDT)

形式

網課(zoom)或實體課形式進行

每組人數: 5 - 8位

費用 - 實體班

每月4堂-- 原價£10.5/堂;

2人同行GBP£10

 

Time Zone :

GMT - 英國時間 / WEST - 歐洲西部夏令時間 / CEST - 歐洲中部夏令時間 / CET - 歐洲中部時間 /

EEST - 歐洲東部夏令時間 / ACST - 澳大利亞中部時間 / EDT - 北美東部夏令時間 / EST - 北美東部標準時間 /

PDT - 太平洋標準時間

打邊爐

​其他課程

Pink Sugar
T1 picture.png

幼幼班 T

適合 2 至 3.5 歲小朋友

JP picture.png

初小班 JP

適合 7至 9歲小朋友

magnifier6_girl.png

中文強化班  CJ

適合 5 至 10 歲小朋友

bottom of page